Ovnbagt laks

Ovnbagt laks

Ovnbagt laks med et asiatisk twist. Server den med dine foretrukne grøntsager eller en frisk salat for et sundt og varieret måltid.
Ret Nemme retter
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 600-700 g laksefilet
  • 1 dl sesamfrø
  • ½ dl solsikkekerner
  • ½ dl sød chilisauce eller mere
  • 2 spsk sød sojasauce ketjap manis
  • lime- eller citronsaft friskpresset

Sådan gør du
 

  • Rist sesamfrø og solsikkekerner på en tør, varm pande. Kom dem i en skål sammen med chilisauce, soja og limesaft, og rør det til en tyk, lind masse.
  • Smør sesammassen på laksen.
  • Læg laksen på bagepapir i en bradepande og steg den i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 minutter, alt efter laksefiletens tykkelse.
Keyword fisk, laks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.