Vejledning

Diætbehandling og coaching går hånd i hånd 

Hos mig får du ikke alene professionel kostvejledning, men også coaching i forhold til at nå dit mål. 

For at skabe forandring er vi nødt til også at arbejde med de mere psykologiske mekanismer, der kan være en forhindring, når du skal omlægge din livsstil. Dette betyder, at kost og selve snakken om mad i nogle tilfælde vil fylde meget lidt. Sagt på en anden måde, så nytter det ikke altid at lave konkrete kostplaner, hvis ikke vi først får “omprogrammeret” vores mindset til at kunne integrere og følge disse planer. 

Mulighed for online forløb

Geografi er i dag ikke længere en hindring i at få kyndig vejledning, og mange af mine klienter drager fordel af at modtage online vejledning. Så selvom du ikke er bosat tæt ved Aalborg, er det stadig muligt at starte i et forløb hos mig.  

Jeg har positiv erfaring med online vejledning, hvor klienter, fra både ind- og udland, har draget fordel af dette tilbud. En virtuel session er både praktisk, fleksibel og kan foregå hvad end du befinder dig i hjemmet, på arbejdet eller på farten.   

Mine online sessioner foregår sædvanligvis over Microsoft Teams, hvor jeg opretter et møde ud fra den aftalte tid, sender dig et link og så er vores samarbejde påbegyndt.  

Online vejledning adskiller sig dermed ikke meget fra et fysisk fremmøde i min klinik i Aalborg, bortset fra at du selv skal stå for kaffe eller te.  

Kontakt mig

Fordele ved et online forløb: 

  • Du sparer transporttiden, hvilket, for mange, er en afgørende faktor i en travl hverdag.
  • Du bestemmer selv om dit forløb skal foregå alene virtuelt eller som en kombination af fysisk fremmøde og online sessioner.
  • Kan foregå på både dansk og engelsk. 
  • Du behøver ikke aflyse din tid ved uforudsete situationer, såsom syge børn, udfordrende vejrforhold eller lignende.  
Lone Rosenkilde diætist vejledning
Lone Rosenkilde diætist online vejledning

Dit forløb online 

Selvom dine sessioner foregår online, får du naturligvis stadig de samme redskaber og dybdegående konsultationer, som hvis vi mødtes fysisk. Relevant materiale, arbejdsark og planer tilsendes elektronisk efter hver vejledning. 

Under forløbet arbejder vi både med krop og sind – for det er dér, vanerne udspringer fra. Du får indblik i dine handlemønstre, og du vil lære at forstå baggrunden for dine vaner. Sammen sætter vi en ny kurs mod bæredygtige vaner, som på den lange bane vil fastholde dig i en sund og balanceret hverdag. 

Er du i tvivl om online vejledning er noget for dig?

Så er det muligt at lave en prøve session, hvor du kan få lov at teste og vurdere, hvad du synes om formatet.  

Har du spørgsmål, så send mig gerne en mail, eller ring og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.