Om Lone Rosenkilde

Mit navn er Lone Rosenkilde, og jeg er autoriseret klinisk diætist samt livsstilscoach. Jeg har igennem mere end 20 år beskæftiget mig professionelt med ernæring og livsstilsændringer hos voksne såvel som børn. Desuden har jeg stor erfaring med undervisning og afholdelse af foredrag. Denne baggrund, kombineret med min mangeårige erfaring, sikrer dig, at jeg besidder den rette ekspertise til at vejlede dig i ernæring, vaneændringer og forebyggelse samt behandling af sygdomme.  

Jeg brænder for at hjælpe mine klienter til at leve et liv med sundhed i balance.  

Min tilgang er helhedsorienteret, da mange års erfaring på området har lært mig, at det er alfa omega for at nå i mål med varige livsstilsændringer. Min vejledning tager derfor udgangspunkt i meget mere end kost og bevægelse, og vil i mange tilfælde også fokusere på søvn, stressfaktorer, mental sundhed og ikke mindst egenomsorg.  

Udover min faglige baggrund trækker jeg også på mine egne erfaringer gennem livet i forhold til udfordringer med krop og sind. Jeg lever, ligesom alle andre, et liv med dets op- og nedture, og har også selv arbejdet mig hen imod at opnå madro og et varigt vægttab.  

Jeg har indrettet klinik i tilknytning til mit private hjem, som er beliggende i Aalborg, og jeg vægter at tage imod mine klienter i en hyggelig og uformel atmosfære. Samtidig skal der ikke herske tvivl om, at jeg har en professionel tilgang til mit arbejde, hvor kvalitet, faglighed og ikke mindst fortrolighed er i højsædet.  

Lone Rosenkilde diætist vejledning

Alle har ret til sundhed og et liv i balance

Som både diætist og coach, adskiller jeg mig derved ved at anvende en coachende tilgang, som stiller skarpt på netop dine forhindringer, og hvad der står i vejen for at føre dine mål ud i livet. Coaching tager udgangspunkt i at stille de “modige” spørgsmål, som du ikke selv tør eller tænker på at stille. Dette giver dig mulighed for at se dit liv og dine valg fra en anden vinkel. Du får mulighed for at tænke nye tanker, bryde mønstre og skabe forandring.  

Jeg ønsker at hjælpe dig til at skabe varige livsstilsændringer – ændringer, der tager udgangspunkt i dig og dine ønsker og behov.

Min tilgang er at fremme sundhed uden slankekure, forbud og dårlig samvittighed. Sundhed er mange ting og i virkeligheden meget individuelt.

Det er derfor min vigtigste opgave at hjælpe dig med at definere din sundhed, så du får skabt et liv i balance.  

Jeg kan hjælpe dig til at opnå holdbare resultater, hvad enten det drejer sig om vægttab, ro i maven, vægtneutral sundhed eller generel sund livsstil.  

Min vision er at hjælpe dig til at udnytte dine potentialer bedst muligt, sådan at du får et liv i sund balance

Gå fra tanke til handling

Kontakt mig og hør om jeg skal hjælpe dig