Ovnbagt hokkaido

Ovnbagt hokkaido

Hokkaidogræskar hører efteråret til, hvad end det er som suppe, i bagværk eller som bagt grøntsag til aftensmaden. Bagt græskar er super lækkert tilbehør til alle slags kød, men kan også bruges i salater både lun og kold.
Ret Salat & Grønt
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 Hokkaido græskar
  • Olivenolie med hvidløg eller tilsæt et lille fed knust hvidløg til den olie du skal bruge
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du
 

  • Vask hokkaido græskaret grundigt udenpå, og skær det over på midten. Tøm det for kerner og trevler med en spiseske. Skær så skiver med skrællen på ca. en centimeters tykkelse.
  • Læg græskar skiverne på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med olivenolien. Drys med salt og lidt peber over græskarstykkerne inden de bages ved 200 grader i ca. 25-30 min.
Keyword aftensmad, græskar, hokkaido, tilbehør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.