muffins

Chokolademuffins

Disse chokolademuffins er perfekte til kaffen eller som en lækker dessert.
Ret Bagværk
Antal 20 stk

Ingredienser
  

  • 5 dl hvedemel eller halv mængde hvid hvede
  • 1 dl kakao
  • 1 tsk natron
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vanilje
  • 150 g mørk chokolade
  • 1 1/4 dl raps eller olivenolie
  • dl yoghurt naturel
  • dl sukker
  • 1 stort æg
  • ¾ dl afkølet kaffe

Sådan gør du
 

  • Kom æg og sukker i en røreskål og pisk det godt, tilsæt herefter kaffe, yoghurt og olie. Bland alle tørre ingredienser sammen og rør det i dejen lidt efter lidt. Til slut tilsættes den hakkede chokolade. Dejen fordeles nu i ca. 20 muffins forme og bages v/ 200 grader i ca. 15-20 min.
  • Bland alle tørre ingredienser sammen og rør det i dejen lidt efter lidt.
  • Til sidst tilsættes den hakkede chokolade.
  • Dejen fordeles i ca. 20 muffins forme og bages ved 200 grader i ca. 15-20 min.
  • Er velegnet til frysning.
Keyword Bagværk, chokolade, muffins

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.