Yoghurttrifli med appelsin og kiwi
Denne Low FODMAP venlige opskrift sikrer, at du kan nyde en lækker trifli uden bekymring for ubehag. Server den som en let dessert eller en forfriskende snack – denne yoghurttrifli er et sundt og velsmagende valg til enhver lejlighed.
Ingredienser
- 1 appelsin
- 2 kiwier
- 6 dl laktosefri yoghurt naturel eller 3 dl Cheasy skyr med vanilje, hvis du kan tåle laktose
- ½ tsk vaniljepulver ikke vaniljesukker
- 15 g rørsukker
- 20 mandler
Sådan gør du
- Dræn yoghurten i et kaffefiler indtil den er fast som græsk yoghurt.
- Fjern skræl fra kiwi og skær skrællen af appelsinen med en kniv, hvorefter du skærer hver enkelt appelsinfilet fri. Snit frugten i passende mindre stykker.
- Når yoghurten er drænet røres den sammen med rørsukker og vaniljepulver.
- Fordel lidt af frugten i et par små glas eller glasskåle. Drys med lidt hakkede mandler og kom lidt yoghurt ovenpå. Gentag herefter lagvis med frugt, mandler og yoghurt. Afslut med lidt frisk frugt og hakkede mandler.