Yoghurttrifli

Yoghurttrifli med appelsin og kiwi

Denne Low FODMAP venlige opskrift sikrer, at du kan nyde en lækker trifli uden bekymring for ubehag. Server den som en let dessert eller en forfriskende snack – denne yoghurttrifli er et sundt og velsmagende valg til enhver lejlighed.
Ret Mellemmåltid, Morgenmad
Antal 2 portioner

Ingredienser
  

  • 1 appelsin
  • 2 kiwier
  • 6 dl laktosefri yoghurt naturel eller 3 dl Cheasy skyr med vanilje, hvis du kan tåle laktose
  • ½ tsk vaniljepulver ikke vaniljesukker
  • 15 g rørsukker
  • 20 mandler

Sådan gør du
 

  • Dræn yoghurten i et kaffefiler indtil den er fast som græsk yoghurt.
  • Fjern skræl fra kiwi og skær skrællen af appelsinen med en kniv, hvorefter du skærer hver enkelt appelsinfilet fri. Snit frugten i passende mindre stykker.
  • Når yoghurten er drænet røres den sammen med rørsukker og vaniljepulver.
  • Fordel lidt af frugten i et par små glas eller glasskåle. Drys med lidt hakkede mandler og kom lidt yoghurt ovenpå. Gentag herefter lagvis med frugt, mandler og yoghurt. Afslut med lidt frisk frugt og hakkede mandler.
Keyword Dessert, snack, Trifli, Yoghurt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.