Spidskålssalat med mango

Spidskålssalat med mango og mynte

En spidskålssalat der bringer lidt tropisk stemning til middagsbordet. Denne ret er ideel som tilbehør til diverse kyllinge-, fiske- og kødretter, eller som et friskt måltid i sig selv.
Ret Salat & Grønt
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 3/4-1 spidskål
  • 1 moden mango
  • 1 granatæble
  • 10 mynteblade
  • 3 spsk hasselnødder

Sådan gør du
 

  • Vask spidskålshovedet og skær det i tynde strimler.
  • Skræl mangoen og skær den i små tern.
  • Halvér granatæblet og bank kernerne ud i en skål med en grydeske. Fjern de hvide hinder, som ryger ud sammen med kernerne.
  • Vask mynten og hak bladene fint.
  • Rist hasselnødder på en varm tør pande til de tager farve og skallen begynder at løsne sig. Kom nødderne i et viskestykke og gnub nødderne fri for skallen. Hak nødderne fint.
  • Anret spidskål, mango og granatæble i en skål eller fad og pynt med mynte og nødder.

Noter

Spidskål kan erstattes af hvidkål og hasselnødder kan erstattes af mandler eller usaltede jordnødder.
Keyword Fyldig salat, kålsalat, Salat, tilbehør
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.