Råkostsalat med rødkål

Denne råkostsalat kan hurtigt blive en favorit i vintermånederne. Den er uhyre enkel, men farverig og velsmagende, og så går den godt som tilbehør til nærmest alle hovedretter.
Ret Salat & Grønt
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1/2 rødkål
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 spsk solbærmarmelade
  • 1 appelsin

Sådan gør du
 

  • Snit rødkålen fint og kom den i en skål.
  • Appelsinen skrælles, skæres i tern og tilføjes til rødkålen.
  • Olivenolie og solbærmarmelade vendes i råkosten, og den er klar til servering.
  • Salaten kan med fordel laves i forvejen og sættes på køl.
Keyword kålsalat, Råkost, Salat
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.