Kylling med parmaskinke og pesto

Kylling med parmaskinke og pesto

Server denne ret ved enhver lejlighed til hverdag eller for gæster. Kan serveres med alle former for tilbehør, og særligt godt med en mættende salat ved sin side.
Ret Nemme retter
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 2 kyllingebrystfileter
  • 6 tsk grøn eller rød pesto
  • 4-6 skiver parmaskinke eller lignende

Sådan gør du
 

  • Skær en lomme midt i hver kyllingefilet, ned langs midten, men pas på ikke at skære helt i gennem. Fyld kyllingefilterne med din favorit pesto. Fold parmaskine omkring kyllingefileterne, så pestoen bliver lukket inde i kyllingen.
  • Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad, og steg dem ved 200 grader i 20-25 min. til kyllingen er helt gennemstegt. Ved servering serveres enten et helt bryst per person eller kyllingen skæres i halvtykke skiver på skrå.
Keyword Kylling, nem aftensmad, Parma, Pesto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.