Bananpandekager

Bananpandekager

Disse bananpandekager egner sig fint til en sund og velsmagende start på dagen eller som mellemmåltid.
Disse pandekager er lavet med modne bananer, der tilføjer en naturlig sødme og saftighed. De er ikke kun lækre, men også en kilde til gode næringsstoffer.
Ret Mellemmåltid, Morgenmad
Antal 14 stk

Ingredienser
  

  • 2 modne bananer
  • 3 æg
  • 1 dl havregryn
  • ½ tsk kanel eller vaniljepulver
  • 1 tsk ahornsirup
  • ½ tsk bagepulver
  • lidt rapsolie til stegning

Sådan gør du
 

  • Bananerne moses godt med en gaffel. Resten af ingredienserne tilsættes og dejen piskes sammen til en ensartet masse.
  • Kom lidt olie på panden og kom dernæst pandekagedejen på i klatter med en stor ske/sauceske, og vend dem når de er stegt på den ene side.
  • Server straks og brug den topping du foretrækker, eksempelvis laktosefri skyr eller laktosefri hytteost, ahornsirup, friske blåbær, jordbær og eventuelt lidt hakkede nødder/mandler.
Keyword Bananpandekager, Dessert, Pandekager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.