Bananpandekager
Disse bananpandekager egner sig fint til en sund og velsmagende start på dagen eller som mellemmåltid.Disse pandekager er lavet med modne bananer, der tilføjer en naturlig sødme og saftighed. De er ikke kun lækre, men også en kilde til gode næringsstoffer.
Ingredienser
- 2 modne bananer
- 3 æg
- 1 dl havregryn
- ½ tsk kanel eller vaniljepulver
- 1 tsk ahornsirup
- ½ tsk bagepulver
- lidt rapsolie til stegning
Sådan gør du
- Bananerne moses godt med en gaffel. Resten af ingredienserne tilsættes og dejen piskes sammen til en ensartet masse.
- Kom lidt olie på panden og kom dernæst pandekagedejen på i klatter med en stor ske/sauceske, og vend dem når de er stegt på den ene side.
- Server straks og brug den topping du foretrækker, eksempelvis laktosefri skyr eller laktosefri hytteost, ahornsirup, friske blåbær, jordbær og eventuelt lidt hakkede nødder/mandler.