Online vejledning

Som din diætist er jeg med dig uanset hvor du er

Geografi er i dag heldigvis ikke en begrænsning, og mange af mine klienter modtager online vejledning. Så selv om du bor langt fra Aalborg, kan du sagtens starte i et forløb hos mig.

Jeg har rigtig god erfaring med online vejledning, og har klienter fra såvel ind- som udland. En virtuel session er både praktisk og fleksibel og kan foregå, hvor du befinder dig, om det er hjemme, på job eller på farten.

Ved at benytte online vejledning sparer du transporttid, og det er for mange en afgørende faktor i en travl kalender.

Som udgangspunkt foregår mine online sessioner over ”Teams”.

Jeg opretter mødet ud fra den aftalte tid, sender dig et link, og vi er på.

At have en online vejledning er ikke meget anderledes end med fysisk fremmøde, bortset fra at du selv står for kaffe eller te.

  • Stor fleksibilitet og du bestemmer selv om dit forløb skal foregå alene virtuelt eller som en blanding af fysisk fremmøde og online sessioner
  • Kan foregå både på dansk og engelsk
  • Du behøver ikke aflyse din tid på dage med fx syge børn, udfordrende vejrforhold eller andet

Er du i tvivl om online vejledning er noget for dig, kan vi altid lave en prøve session, hvor du får lov til at teste og vurdere, hvad du synes om det.

Dit forløb online

Selvom dine sessioner foregår online, får du naturligvis stadig de samme redskaber og dybdegående konsultationer, som hvis vi mødtes fysisk. Relevant materiale, arbejdsark og planer tilsendes elektronisk efter hver vejledning.

Under forløbet arbejder vi både med krop og sind – for det er dér, vanerne  udspringer fra. Du får indblik i dine handlemønstre, og du vil lære at forstå baggrunden for dine vaner. Sammen sætter vi en ny kurs mod bæredygtige vaner, som på den lange bane vil fastholde dig i en sund og balanceret hverdag.

Kontakt mig
Lone Rosenkilde diætist online vejledning

Kostvejledning og vanecoaching hånd i hånd

Hos mig får du ikke alene professionel kostvejledning, men også coaching i forhold til at nå dit mål.

For at skabe forandring er vi nødt til også at arbejde med de mere psykologiske mekanismer, der kan drille når du skal omlægge din livsstil. Dette betyder at kost og selve snakken om mad i nogles tilfælde vil fylde meget lidt. Sagt på en anden måde, så nytter det ikke at lave konkrete kostplaner, hvis ikke vi først får “omprogrameret” vores mindset til at kunne integrere og følge disse planer.

Har du spørgsmål, så send mig gerne en mail, eller ring og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.