Wokret med spidskål og kylling

Wokret med spidskål og kylling

Denne ret går under hvad jeg kalder "sund fastfood". Vi har alle dage, hvor tiden ikke er til de store kreationer i køkkenet. Det er derfor rart at have ne håndfuld retter, som kan laves på max 30 min. i køkkenet. Retten kan varieres i det uendelige i forhold til, hvad køleskabet lige har at byde på, og så er en wokret altid god, hvis man skal have tømt køleskabet for de nogengange kedelige grøntsager.
Ret Nemme retter
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1/2 spidskål
  • 1 porre
  • 1 peberfrugt
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 bk brune champignon
  • 2 gulerødder
  • 2 kyllingebrystfileter
  • 1 tsk paprika, edelsüss
  • salt og peber
  • olivenolie til stegning

Sojadressing:

  • 3 spsk sojasauce
  • 1/2 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk ahornsirup

Sådan gør du
 

  • Start med at skære kyllingekødet i mindre stykker og brun det af i en wok eller gryde i lidt olivenolie sammen med paprika. Tag kyllingen op og hold det varmt mens grøntsagerne skæres og tilberedes.
  • Grøntsagerne snittes i tynde skiver.
  • I den samme gryde svitses spidskål, som det første i et minuts tid, til det falder sammen. Spidskålen tages op og lægges sammen med kyllingen.
  • Nu svitses hvidløg, porre, champignon et par minutter, til de er klare. Grøntsagerne tages også op og lægges sammen med kylling/kålblandingen.
  • Til slut svitses peberfrugten og gulerødder et par minutter – disse må gerne stadig have bid.
  • Dressingen røres sammen og kommes på panden med gulerødder og peberfrugt.
  • Tilsæt nu alle de øvrige ingredienser og bland retten sammen. Smag til med salt og peber og server straks.
Keyword Sund fastfood, Wokret
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.