Vinterslaw med rosenkål

Vinterslaw med rosenkål

Lad dig inspirere af årstidens bedste råvarer med denne vinterslaw. Denne opskrift er et skønt alternativ til den klassiske coleslaw og kan serveres til det meste.
Ret Salat & Grønt
Antal 4 personer

Ingredienser
  

 • 250 g rosenkål
 • 2 gulerødder
 • 2 æbler
 • 1 håndfuld hasselnødder

Dressing:

 • 1/2 tsk dijonsennep
 • 2 dl yoghurt eller skyr (pære/banan smag)
 • salt og peber
 • citronsaft

Sådan gør du
 

 • Vask rosenkålene, fjern de yderste blade og skær nederste stok af. Skræl og vask gulerødderne og kom så både gulerødder og rosenkål i foodprocessoren og riv begge dele. Æblerne vaskes, skæres i både og kernehuset fjernes. Dryp æblerne med lidt frisk citronsaft inden de også kommes i foodprocessoren.
 • Dressingen piskes sammen og smages let til med salt og friskkværnet peber.
 • Bland den revne rosenkål, gulerod og æble godt og vend dressingen i. Smag til med salt, peber og lidt mere citronsaft. Salaten toppes med grofthakkede hasselnødder. Serveres straks som tilbehør til hovedret.
Keyword Coleslaw, rosenkål
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.