Vinaigrette dressing

Vinaigrette

Nem og lækker basisdressing som er god til såvel kål- og grønne salater.
Ret Salat & Grønt
Antal 10 personer

Ingredienser
  

  • 1 dl citronsaft alternativt æbleeddike
  • 2 dl olivenolie eller rapsolie (koldpresset)
  • 2 spsk sød sennep
  • 2 spsk honning
  • ½ spsk salt
  • ½ spsk peber (friskkværnet)

Sådan gør du
 

  • Pisk citronsaft, sennep, olie og salt sammen med en stavblender. Smag dressingen til med lidt sort peber og eventuelt mere sennep/honning efter smag.
  • Dressingen kan med fordel opbevares i et glas eller flaske med tætsluttende låg i køleskabet i 1-2 uger. Anvend et par skefulde dressing til en større skål salat/råkost.
  • Dressingen kan varieres med tilsætning af friske krydderurter efter smag, men dette begrænser holdbarheden til et par dage.
Keyword dressing, salatdressing, vinagrette
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.