Sprøde knækbrød (Low FODMAP venlige)
Disse Low FODMAP venlige knækbrød er lækre som mellemmåltid bare som de er, eller med lidt mager smøreost/hytteost og peberfrugt på.
Ingredienser
- 125 g hørfrø
- 50 g sesamfrø
- 70 g solsikkekerner
- 1 tsk salt
- 1 æg
- 1 1/2 dl vand
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 125 grader varmluft.
- Pisk ægget og tilsæt resten af ingredienserne – lad dejen trække lidt, så den bliver godt klistret.
- Fordel dejen på 2 stykker bagepapir og rul meget tyndt ud mellem to lag bagepapir. Fjern det øverste lag papir, og rids dejen i passende størrelser knækbrød. Brug evt. 1 pizzarulle til at ridse dejen med.
- Bag hver plade ved 125 grader varmluft i ca. 30-35 min. indtil knækbrødene er helt sprøde.
- Køl af og opbevar i en tætsluttende kagedåse eller anden beholder.