Havregrynsvafler

Sprøde havregrynsvafler

Sprøde havregrynsvafler er en lækker og sund version af klassiske vafler. Vaflerne er perfekte som morgenmad og kan serveres med vaniljeskyr eller hytteost og frisk frugt og bær, samt lidt ahornsirup.
Ret Mellemmåltid, Morgenmad
Antal 12 stk

Equipment

  • 1 Blender

Ingredienser
  

  • 300 g havregryn
  • 6 dl mælk
  • 4 æg
  • 2 tsk vaniljepulver
  • olie eller margarine til vaffeljernet

Sådan gør du
 

  • Kom alle ingredienserne i en blender og blend dejen flydende og ensartet.
  • Tænd for vaffeljernet og kom lidt olie eller margarine på jernet. Hæld nu vaffeldej på jernet og bag vaflerne til de er gyldne og sprøde.
  • Kom de bagte vafler på en bagerist, så de holder sig sprøde indtil de skal serveres eller servér dem straks. Ønsker du bløde vafler kan du stakke vaflerne og ligge et rent viskestykke over indtil servering. Servér vaflerne med din yndlingstopping.
Keyword havregryn, Morgenmad, Vafler
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.