Spinatvafler

Spinatvafler

Spinatvafler er en lækker og næringsrig variation af traditionelle vafler. Smør dem eksempelvis med lidt mayonnaise, smøreost, hummus eller pesto, og pynt med avocado, salat, kål, peberfrugt, agurk, rejer, kylling eller laks. I dette tilfælde er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan komme på.
Ret Mellemmåltid, Morgenmad, Nemme retter
Antal 8 stk

Equipment

  • blender eller foodprocessor

Ingredienser
  

  • 5 æg
  • 1 dl mælk eller havredrik
  • 100 g havregryn
  • 1 tsk salt
  • 200 g spinat optøet fra frost

Sådan gør du
 

  • Alle ingredienserne blendes til en ensartet dej og steges i et vaffeljern. Det er en god ide at smøre vaffeljernet med lidt olie eller margarine inden stegning, så vaflerne lettere slipper jernet.
  • Vaflerne kan spises både varme og kolde med dit foretrukne fyld.
Keyword Spinatvafler, Vafler
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.