Spinatpandekager

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan fylde i disse pandekager, men for eksempel er stegt kylling, avocado, spidskål, rød peber, champignon og bønnespirer lækkert heri. Til variationer af fyld kan nævnes røget laks og falafler sammen med dine yndlings grøntsager. Smør evt. hummus, guacamole, tomatsalsa eller pesto på pandekagen, inden du kommer fyld i.
Ret Nemme retter
Antal 6 stk

Equipment

 • 1 Blender

Ingredienser
  

 • 125 g spinat frisk
 • 100 g hvid hvede
 • 50 g havregryn
 • 3 æg
 • 3 dl mælk
 • 1 tsk flagesalt
 • sort peber
 • 1 spsk oliven- eller rapsolie

Sådan gør du
 

 • Tilbered fyldet til pandekagerne, så det er klar.
 • Kom alle ingredienser til pandekagedejen i en blender og blend til dejen er ensartet.
 • Varm panden op til middelvarme, tilsæt olie og kom dej på og kør panden rundt, sådan at dejen fordeler sig jævnt på panden og fylder panden ud. Steg nu hver pandekage til den er let gylden på hver side. Kom pandekagerne i et fad og hold dem varme indtil servering.

Noter

Ønsker man pandekagerne glutenfrie eller low FODMAP venlige, så kan melet erstattes af for eksempelvis boghvedemel eller majsmel.
Keyword spinat, Spinatpandekager
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.