Sommersalat med kartofler og råsyltede rabarber
Nye danske kartofler kan noget, men prøv også at booste din salat med råsyltede rabarber. Salaten er helt fortryllende, og så bidrager de mange farver til, at den ser sommerlig og indbydende ud.
Ingredienser
- 2 hoveder hjertesalat
- 5 nye kartofler
- 3 håndfulde edamamebønner fra frost, kan erstattes af ærter
- 1 spsk råsyltede rabarber
- 2 spsk syltelage fra rabarberne
Sådan gør du
- Hvis du ønsker at lave dine egne råsyltede rabarber kan du finde min opskrift her: (INDSÆT LINK).
- Kartoflerne koges, pilles og afkøles. Efter afkøling skæres de i mundrette bidder.
- Hjertesalaten skylles og duppes tør med et rent viskestykke eller i en salatslynge. Salaten rives i grove stykker og kommes i en skål.
- Edamamebønner optøes og vendes i salaten sammen med kartoflerne.
- Salaten pyntes med rabarberne og vendes i syltelagen.