Sommersalat med fersken og blomkål

Sommersalat med fersken og blomkål

En skøn og fyldig salat, der passer til det meste. Server den alene, eller som tilbehør på de lune sommeraftener med grill og hygge på terrassen.
Ret Salat & Grønt
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 125 g blandet krølsalat
  • 200 g blomkål
  • 200 g edamamebønner fra frost
  • 125 g blåbær
  • 2 ferskner

Dressing:

  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 tsk sød sennep
  • 2 tsk flydende honning
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
  • Skyl salaten og slyng i en salatslynge eller ryst den godt. Skær blomkålen i passende buketter.
  • Edamamebønnerne tøes op forinden eller skylles kort under lunken vand. Salat, blomkål og bønner kommes i en skål og vendes rundt.
  • Herefter hældes dressingen over salaten, salaten vendes igen rundt og pyntes med fersken skåret i tynde både og blåbær.
Keyword antiinflammatorisk kost, Fyldig salat, Salat
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.