Snackbar med havregryn

Snackbar

Lækker, chewy snack bar fyldt med nærende ingredienser. Snackbaren kan bruges som dessert til madpakken, til den lille sult der melder sig på farten eller som erstatning for søde sager til et mellemmåltid.
Ret Snack

Ingredienser
  

 • 2 modne bananer
 • 60 g peanutbutter fx Urtekrams Crunchy
 • 2 1/2 spsk sirup eller honning
 • 1 knsp salt
 • 130-140 g havregryn
 • 40 g mørke chokoladeknapper eller grofthakket mørk chokolade
 • ekstra chokoladeknapper til pynt

Sådan gør du
 

 • Tænd ovnen på 180 grader. Find en form/ildfast fad på 12×33 cm eller 15×15 og beklæd den med bagepapir.
 • Mos bananerne godt med en gaffel. Tilsæt peanutbutter og rør godt rundt. Herefter tilsættes salt, chokolade og det meste af havregrynene. Hold lidt af havregrynene tilbage for at vurdere, hvor tør dejen bliver. Den må ikke være for tør, men ej heller for klistret.
 • Rør massen godt sammen og fordel den herefter i bageformen.
 • Drys med lidt ekstra chokolade og bag snackbaren i ca. 15 min. til dejen slipper lidt i siden.
 • Køl baren ned og skær den i passende stykker, enten i aflange barer eller i firkanter – alt efter lyst.
Keyword peanutbutter, snack, snackbar
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.