Rugbrødschips
Rugbrødschips er en herlig måde at undgå madspild på, da man kan anvende rester af rugbrød eller endeskiverne i pakken til rugbrødschips. Chipsene er lette at lave, og de smager skønt som tilbehør til suppe, salat, tapas eller som en hurtig snack.
Ingredienser
- 1 rugbrødsrester eller et kedeligt rugbrød fra køleskabet
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
- Skær rugbrødet i meget tynde skiver, del dem i trekanter, og læg dem på et stykke bagepapir på en bageplade.
- Pensl rugbrødsskiverne med olivenolie og drys med flagesalt.
- Rugbrødsskiverne bages i ovnen til deer gyldne. Bagetiden er ca. 20 min, men hold øje med dem undervejs, da det godt kan variere fra ovn til ovn.
- Rugbrødschipsene serveres straks eller køles ned, og opbevares i en lufttæt beholder.