Rugbrødschips

Rugbrødschips

Rugbrødschips er en herlig måde at undgå madspild på, da man kan anvende rester af rugbrød eller endeskiverne i pakken til rugbrødschips. Chipsene er lette at lave, og de smager skønt som tilbehør til suppe, salat, tapas eller som en hurtig snack.
Ret Salat & Grønt, Snack

Ingredienser
  

  • 1 rugbrødsrester eller et kedeligt rugbrød fra køleskabet

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  • Skær rugbrødet i meget tynde skiver, del dem i trekanter, og læg dem på et stykke bagepapir på en bageplade.
  • Pensl rugbrødsskiverne med olivenolie og drys med flagesalt.
  • Rugbrødsskiverne bages i ovnen til deer gyldne. Bagetiden er ca. 20 min, men hold øje med dem undervejs, da det godt kan variere fra ovn til ovn.
  • Rugbrødschipsene serveres straks eller køles ned, og opbevares i en lufttæt beholder.
Keyword Rugbrød, Rugbrødschips, snack
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.