Quinoasalat med spidskål og avocado
Denne quinoasalat kombinerer den nøddeagtige smag af quinoa med den sprøde tekstur af spidskål og den cremede, bløde konsistens af avocado, hvilket resulterer i en velsmagende og sund ret.
Ingredienser
- 125 g quinoa
- 1/2 spidskål
- 2 avocado
- 6-7 spsk vinaigrette (find opskrift under Salat & Grønt)
- 1/2 håndfuld ristede og saltede mandler (find opskrift under Snack)
Sådan gør du
- Start med at koge quinoaen (som anvist på pakken) og sæt den til afkøling.
- Spidskålen skæres i tynde strimler og avocadoen skæres i små tern.
- Spidskål og avocado (gem knap halvdelen til pynt) blandes med vinaigrette dressingen og tilslut vendes den afkølede quinoa i.
- Bland salaten godt, så quinoaen fordeler sig, og hæld så salaten i en serveringsskål og pynt med den resterende avocado og de saltede mandler.