Quinoa salat med avocado

Quinoasalat med spidskål og avocado

Denne quinoasalat kombinerer den nøddeagtige smag af quinoa med den sprøde tekstur af spidskål og den cremede, bløde konsistens af avocado, hvilket resulterer i en velsmagende og sund ret.
Ret Salat & Grønt
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 125 g quinoa
  • 1/2 spidskål
  • 2 avocado
  • 6-7 spsk vinaigrette (se opskrift her)
  • 1/2 håndfuld ristede og saltede mandler (se opskrift her)

Sådan gør du
 

  • Start med at koge quinoaen (som anvist på pakken) og sæt den til afkøling.
  • Spidskålen skæres i tynde strimler og avocadoen skæres i små tern.
  • Spidskål og avocado (gem knap halvdelen til pynt) blandes med vinaigrette dressingen og tilslut vendes den afkølede quinoa i.
  • Bland salaten godt, så quinoaen fordeler sig, og hæld så salaten i en serveringsskål og pynt med den resterende avocado og de saltede mandler.
Keyword quinoagryde, Quinoasalat, Salat
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.