Laks på grill

Laks på grill

Grillet laks er en fantastisk sommerfavorit og er perfekt som en let og velsmagende middag. Laksen serveres med dine foretrukne sideretter såsom kartoffel, pasta, quinoa, grøntsager og salat for en lækker og sund måltidsoplevelse.
Ret Nemme retter
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 stort stykke laks/lakseside med skind
  • 1 citron i skiver økologisk
  • 1 frisk frisk oregano eller en anden frisk krydderurt
  • 1-2 spsk olivenolie evt. m/ hvidløg
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Laksesiden placeres i et ildfast fad (der kan tåle at komme på grillen, ellers brug en foliebakke) med skindsiden nedad. Frisk oregano klippes i mindre stykker og fordeles over laksen. Kom lidt salt og peber på, inden at citronskiverne fordeles over laksen. Afslut med at hælde lidt olivenolie over laksen og kom den på grillen ved indirekte varme i ca. 20 min. til laksekødet er blevet fast.
  • I stedet for at grille laksen, kan den med fordel tilberedes i ovnen ved ca. 200 grader i 20 min.
Keyword Grill, laks
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.