Grøn vitaminbombe

Grøn vitaminbombe

Grøn vitaminbombe er en næringsrig og forfriskende drik, der kombinerer grønne grøntsager og frugter for at levere en koncentreret dosis vitaminer og antioxidanter. Juicen har en intens grøn farve, der afspejler dens næringsindhold. Den kan serveres i et klart glas med is for at fremhæve dens friskhed.
Ret Drikkevarer
Antal 2 glas

Equipment

  • 1 Juicer

Ingredienser
  

  • 5-6 håndfulde grønkål ca. 1 pose uden stilk
  • 1/2 – 1 citron
  • 1 æble eller moden pære
  • 1/2 agurk
  • 1 stor stængel blegselleri
  • 1 cm ingefær kan doseres op eller ned alt afhængig af hvor stærk du ønsker den

Sådan gør du
 

  • Grønkålen vaskes grundigt og befris for stilken, medmindre du har købt grønkålen vasket og klar. Ingefæren skrælles let og citronen skæres fri for sin skræl. Æblet vaskes, kernehuset skæres fri. Agurken vaskes og deles i 2-3 stykker. Blegsellerien vaskes og skæres i passende stykker.
  • Start med at komme ingefær, grønkål og citron i juicemaskinen. Herefter juices æble, blegselleri og agurk. Smag juicen til, og er den for stærk så tilsæt mere æble/moden pære. Finder du juicen for flad i smagen kan du tilsætte lidt mere ingefær og citron.
Keyword Juice
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.