Greenie

Greenie med avocado og spinat

En greenie er yderst velegnet som et hurtigt morgenmåltid eller mellemmåltid. Det er samtidig en god måde at booste sit frugt- og grøntindtag eller anvende de grøntsager/frugter, der med tiden er blevet kedelige.
Ret Mellemmåltid, Morgenmad
Antal 1 person

Ingredienser
  

  • 1 avocado
  • 1 håndfuld ærter frosne
  • 1 håndfuld spinat frossen
  • 1 banan
  • 1 tsk lakridspulver, vaniljepulver eller kanel
  • 3 dl mælk eller mandelmælk

Sådan gør du
 

  • Alt blendes til en ensartet masse og nydes som alternativ til et mellemmåltid eller hurtig morgenmad.
  • Smag til med lakrids-, vaniljepulver eller kanel efter behag. Kan med fordel spises med ske og top gerne med et par rå mandler/nødder og lidt friske eller tørrede bær. Eller prøv med lidt mysli på.
Keyword Greenie, Grønt
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.