Græsk salat

Græsk salat

Den klassiske græske salat er kendt for sin enkle elegance, farverige udseende og smagfulde kombination af friske ingredienser. Server salaten som tilbehør til grillretter, tzatziki eller i græske fladbrød, når du ønsker at nyde den friske og karakteristiske smag af det græske køkken.
Ret Salat & Grønt
Antal 4 personer

Ingredienser
  

 • 1 agurk
 • 4 tomater
 • 1-2 løg
 • 1-2 peberfrugter
 • 100 g fetaost
 • 80 g oliven
 • 1-2 spsk olivenolie
 • 1 håndfuld frisk basilikum eller oregano

Sådan gør du
 

 • Alle grøntsagerne skæres groft ud og anrettes i en skål.
 • Salaten vendes med olivenolien.
 • Fetaost skæres i tern eller smuldres henover salaten sammen med oliven og grofthakket basilikum eller oregano.
Keyword Græsk salat, Salat
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.