Go’ morgen juice

Go’ morgen juice (Low FODMAP venlig)

Dette er en ideel juice til at starte dagen med. Den kan serveres ved morgenmaden eller som en forfriskende drik på ethvert tidspunkt af dagen. 'Go' Morgen Juice' er designet med hensyn til Low FODMAP-diæten og giver en velsmagende måde at nyde en frisk juice uden at bekymre sig om følsomheder over for visse kulhydrater. Det er et sundt og lækkert alternativ til kommercielle juiceprodukter.
Ret Drikkevarer, Low FODMAP
Antal 2 glas

Equipment

  • 1 Juicer

Ingredienser
  

  • 6-8 gulerødder
  • 1 citron
  • 1 håndfuld broccoli uden stok
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 cm ingefær
  • et par isterninger

Sådan gør du
 

  • Alle grøntsagerne vaskes, toppen skæres af gulerødderne og skrællen skæres af ingefær og citron. Peberfrugten befris for top og indmad.
  • Del grøntsagerne i passende størrelse til juicemaskinen. Start med at komme ingefær og citron i juicemaskinen og herefter de øvrige grøntsager på skift. Smag til, og tilføj evt. et par gulerødder mere, hvis du synes at juicen mangler sødme. Synes du at juicen med fordel kan have mere ingefær smag, tilsættes lidt mere rå ingefær.
  • Hæld juicen i en kande eller et par glas og kom lidt isterninger i. Nyd juicen straks som en frisk start på dagen eller når du har lyst til et skud grønt og antioxidanter.
Keyword Juice
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.