Fuldkorns wrap med kylling
Disse fuldkorns wraps med kylling er perfekte til en hurtig og sund frokost eller middag. Samtidig er de nemme at pakke i et stykke folie eller bagepapir, og medbringe som madpakken.
Ingredienser
- 7 store Wrap tortillas med chiafrø fuldkorns
- 200 g Philadelphia friskost light med grillet peberfrugt
- 1 ps frisk spinat
- ½-1 lille salathoved
- 400 g kyllingepålæg eller kyllingerester uden skind
- 100 g kalkunbacon
- 2 røde peberfrugter
Sådan gør du
- Steg kalkunbaconen sprød, hvorefter den afkøles og skæres i mindre stykker.
- Fordel smøreosten på de 7 tortillaer.
- Vask spinatblade og salat og dryp det godt af (tør det eventuelt i et rent viskestykke). Snit salathovedet fint.
- Vask peberfrugterne og del dem hver i 2 halve, hvorefter de skæres i tynde skiver.
- Fordel kyllingestykkerne på tortillaerne, og læg derefter salat, spinat og peberfrugt ovenpå og rul dem sammen. Hver tortilla deles i 2 med et skråt snit og holdes sammen af en tandstik. Anret på fad og server med en fyldig salat til for eksempel hvidkålssalat.