Coleslaw

Coleslaw

Coleslaw er kendt for sin kontrast mellem den sprøde tekstur af kålen og gulerødderne samt den cremede og let syrlige dressing. Det er et populært tilbehør, der ofte serveres ved grillfester, picnic eller som et element i sandwiches og burgere.
Ret Salat & Grønt
Antal 4 personer

Ingredienser
  

 • 4 gulerødder
 • 400 g hvidkål
 • 1 håndfuld persille

Dressing:

 • 1 1/2 dl græsk yoghurt eller yoghurt naturel
 • 2 spsk god mayonnaise
 • 2 tsk dijonsennep
 • 2 1/2 spsk æblecidereddike
 • 1/2-1 spsk honning
 • salt og peber

Sådan gør du
 

 • Vask og skræl gulerødderne. Fjern de yderste blade på hvidkålen og skær et passende stykke af (ca. 400g).
 • Skyl hvidkålen, dryp den af og kom både hvidkål og gulerod i foodprocessoren og riv begge dele groft. Har man ikke en foodprocessor kan man rive gulerødderne på et rivejern og snitte hvidkålen fint med en kniv.
 • Dressingen piskes sammen og smages til med honning, salt og peber. Vend de revne grøntsager med dressingen og smag til.
 • Inden servering drysses grofthakket persille over.
Keyword Coleslaw, kålsalat, Salat
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.