Bønnefritter

Bønnefritter

Bønnefritter er altid et hit og kan serveres til det meste. De er også et godt alternativ til pommes frites, kartofler, ris eller pasta, og man kan altid variere smagen, hvad end man ønsker dem med salt, parmesan eller noget helt tredje. Bønnefritterne kan spises sammen med en kålsalat eller anden grøntsag, og så er det en let måde at øge grøntindtaget på.
Ret Salat & Grønt
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 ps frosne grønne bønner (haricots verts)
  • 1-2 spsk olivenolie
  • 1-2 tsk flagesalt

Sådan gør du
 

  • Vend en pose grønne bønner fra frost, eller friske grønne bønner (nippede og skyllede) med olivenolien.
  • Kom bønnerne på en bageplade med bagepapir og drys med flagesalt og eventuelt sesamfrø.
  • Bønnerne bages i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 min.
Keyword Bønnefritter, grønne bønner, haricots verts
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.