Bagt blomkål

Bagt blomkål

Bagte blomkål serveres som tilbehør til for eksempel fisk, fjerkræ eller kød sammen med en god blandet salat eller andet grønt.
Ret Salat & Grønt
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 stort blomkål
  • 4 spsk raps- eller olivenolie
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • salt

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Gør en bageplade klar med et stykke bagepapir.
  • Vask og rens blomkålet, fjern blade og skær det nederste af stilken af. Stil nu blomkålet op (med stilken nedad) på et skærebræt og skær ca. 1½-2 cm tykke skiver. Kom blomkålsskiverne (og evt. smulder) på bagepladen. Blomkålene bages nu ca. 20 min. midt i ovnen. Servér som tilbehør til fx fisk , fjerkræ eller kød sammen med en god blandet salat eller andet grønt.
  • Rør olie, paprika og hvidløgspulver sammen og pensel blomkålen med olieblandingen.
  • Blomkålene bages nu ca. 20 min. midt i ovnen.
Keyword Bag blomkål, blomkål
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.