Elisa

Jeg kontaktede Lone fordi jeg havde problemer med at holde mit energi niveau oppe med al den træning jeg udførte til daglig. Lone og jeg lagde en kostplan i fællesskab, som også kunne samarbejde med mit budget. Med udgangspunkt i kostplanen, gennemgik vi hvilke tilskud jeg kunne tage for netop at få alle de næringstoffer jeg havde brug for, fordi jeg egentlig helst ville undgå at spise kød (ville gerne spise fisk og kylling).
Derudover ville jeg også gerne tabe mig og opbygge muskler. Træningen havde jeg så vidt planlagt men havde aldrig rigtig noget held med træningen i de 3 år jeg have trænet. Fik da tabt mig og sat muskler men jeg opnåede aldrig det resultat jeg virkelig ønskede, hvilket også var grunden til, at jeg kontaktede Lone.

Takket være Lones hjælp med kostplan og få kosttilskud, der genvandt min energi, fik jeg tabt mig 8 kg på 11 uger! Det var en kæmpe gevinst for mig! Og er utrolig glad for jeg kontaktede Lone for at få hjælp!

Lone er virkelig venlig, professionel og meget godmodig! Hun er meget tålmodig overfor alle ens behov – ved mig var det bl.a. mit ønske om, at det skulle være budgetvenligt.
Kan helt klart anbefale hende til andre!
Tusind tak for alting Lone!