Carsten Hjørringgaard

Allerførst tak for den rejse, vi har været på “sammen”

Vi mødtes første gang i marts måned 2017. På det tidspunkt havde jeg igennem længere tid haft problemer med mine knæ, været igennem et par menisk-operationer, ligesom jeg var besværet af en betydelig overvægt, der var oparbejdet gennem mange år, men eskaleret i forbindelse med at jeg for nogle år siden holdt op med at ryge.

Jeg arbejder som chauffør og har derfor en del stillesiddende arbejde samtidig med at ind- og udstigning af bilen nok også har belastet mine knæ en del.

Jeg fik på den baggrund bevilget en forløb hos en diætist via min sundhedsforsikring på mit arbejde.

Du tog godt imod mig, selvom jeg nok var lidt skeptisk til at begynde med. Ved vort første møde blev jeg vejet og målt og vi fik en lang snak omkring mine vaner m.v., herunder kostvaner, idet min foretrukne kost var – og til dels stadig er – god gammeldags husmandskost.

Du gav gode råde og inspiration til, hvordan den for mig gode mad godt kan laves, så den på en gang kan være smagfuld og sund, ligesom du kunne give en masse tips til hverdagen.

Vi snakkede også motion. At det ikke behøver være noget voldsomt, men at det er vigtigt at holde sig i gang med f.eks. gåture, cykling ell. lign.

Vi kom godt i gang, og jeg tabte mig løbende. Efter at have brugt de bevilgede konsultationer og var inde i et godt forløb, søgte du – og fik bevilget – et yderligere forløb via min sundhedsforsikring.

Du er altid til rådighed, hvis der er spørgsmål eller man har brug for råd og vejledning.

Efter ca. 1 år havde jeg tabt knap ca 38 kilo og jeg holder vægten og har lovet mig selv, at min vægte aldrig mere kommer over det mål, som vi satte fra starten, nemlig 110 kilo. Mit helbred er bedret væsentligt. Jeg har ikke de samme problemer med knæene, min vejrtrækning er blevet bedre og jeg snorker næsten ikke mere!

Jeg har besluttet mig for at “tilkøbe” yderligere et par konsultationer om året, så du kan holde lidt øje med mig.

Hermed de varmeste anbefalinger herfra.