Sprøde knækbrød (low FODMAP venlige)
Ingredienser:
- 125g hørfrø
- 50g sesamfrø
- 70g solsikkefrø
- 75g græskarfrø
- 1 tsk salt
- 1 æg
- 1½ dl vand
Sådan gør du:
Pisk ægget og tilsæt resten – lad dejen trække lidt, så den bliver godt klistret. Fordel dejen på 2 stykker bagepapir og rul meget tyndt ud mellem to lag bagepapir. Fjern det øverste lag papir, og rids dejen i passende størrelser knækbrød. Brug evt. 1 pizzarulle til at ridse dejen med.
Bag hver plade ved 125 grader varmluft i ca. 30-35 min. indtil knækbrødene er helt sprøde.
Køl af og opbevar i en tætsluttende kagedåse eller anden beholder.
Knækbrødene er lækre som mellemmåltid bare som de er, eller med lidt mager smøreost/hytteost og peberfrugt på.