Sprøde knækbrød

Sprøde knækbrød (Low FODMAP venlige)

Disse Low FODMAP venlige knækbrød er lækre som mellemmåltid bare som de er, eller med lidt mager smøreost/hytteost og peberfrugt på.
Ret Bagværk, Low FODMAP, Mellemmåltid, Snack
Antal 12 stk

Ingredienser
  

  • 125 g hørfrø
  • 50 g sesamfrø
  • 70 g solsikkekerner
  • 1 tsk salt
  • 1 æg
  • 1 1/2 dl vand

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 125 grader varmluft.
  • Pisk ægget og tilsæt resten af ingredienserne – lad dejen trække lidt, så den bliver godt klistret.
  • Fordel dejen på 2 stykker bagepapir og rul meget tyndt ud mellem to lag bagepapir. Fjern det øverste lag papir, og rids dejen i passende størrelser knækbrød. Brug evt. 1 pizzarulle til at ridse dejen med.
  • Bag hver plade ved 125 grader varmluft i ca. 30-35 min. indtil knækbrødene er helt sprøde.
  • Køl af og opbevar i en tætsluttende kagedåse eller anden beholder.
Denne hjemmeside anvender cookies for at optimere dit besøg, generere statistik og huske dine præferencer. Hvis du accepterer cookies, behandler hjemmesiden kortvarigt din IP-adresse for at måle trafikken på webstedet. Ved at trykke ‘Yderligere info’ kan du finde information om brugen af cookies.