Sprøde knækbrød

Sprøde knækbrød (low FODMAP venlige)

Ingredienser:

  • 125g hørfrø
  • 50g sesamfrø
  • 70g solsikkefrø
  • 75g græskarfrø
  • 1 tsk salt
  • 1 æg
  • 1½ dl vand

Sådan gør du:

Pisk ægget og tilsæt resten – lad dejen trække lidt, så den bliver godt klistret. Fordel dejen på 2 stykker bagepapir og rul meget tyndt ud mellem to lag bagepapir. Fjern det øverste lag papir, og rids dejen i passende størrelser knækbrød. Brug evt. 1 pizzarulle til at ridse dejen med.

Bag hver plade ved 125 grader varmluft i ca. 30-35 min. indtil knækbrødene er helt sprøde.

Køl af og opbevar i en tætsluttende kagedåse eller anden beholder.

Knækbrødene er lækre som mellemmåltid bare som de er, eller med lidt mager smøreost/hytteost og peberfrugt på.