Når hverdagen kalder

Lone RosenkildeSå er sommerferien forbi for langt de fleste af os. Forhåbentlig har du haft en skøn ferie med fokus på lige akkurat det, der gør dig godt.

Selvom ferien nu er godt brugt, og det danske sommervejr måske ikke lige har vist sig fra sin skønneste side, så er sommeren langt fra slut. Vi har fortsat mange lyse timer tilgode og rig mulighed for at tanke vitaminer på. Både i ordets bogstavelige forstand i form af c-vitamin og antioxidanter fra alle de dejlige bær og frugter, som årstiden byder på, men også vitaminer i form af en mental energiindsprøjtning.

For mange virker ferien heldigvis som et energi boost, men jeg møder samtidigt mange, som oplever lidt af et antiklimaks, når de så starter på jobbet efter ferien. Pludselig melder hverdagen sig igen, og efterveerne fra den dejlige ferie forsvinder som dug for solen. Jeg har også selv prøvet dette adskillige gange.

Men der er faktisk noget, som vi selv kan gøre for at modvirke dette antiklimaks!

Har du tænkt på, hvor meget du selv kan påvirke din virkelighed alene ved hjælp af dit mindset? Altså om du vælger en positiv eller negativ tilgang.

Det er det kognitive princip, der siger, at det er dine tanker, der skaber dine følelser, dine følelser afgør dine handlinger, og dine handlinger er dit liv.

Hvad tænker du? Hvor bærer dine tanker dig hen, op eller ned?
Er dit bæger lige nu halvt fyldt eller halvt tomt?

Dit valg.
Dine tanker.
Du bestemmer.

Prøv at sætte fokus på de positive tanker, og lad dem præge din hverdag.
Mange ting er ude af vores egen kontrol, men vi har altid et valg i forhold til, hvordan vi forholder os til virkeligheden.
Hverdagen er nu en gang det, der fylder mest i vores liv, de dage der er flest af.
Så skab positive tanker, og du skaber en positiv hverdag!