Links

Her finder du relevante links til andre gode sider med inspiration og information

Her får du adgang til dine egne sundhedsdata

På altomkost.dk finder du viden og anbefalinger om sund og klimavenlig mad og måltider, som er baseret på solid og veldokumenteret forskning. Du kan også finde information om bl.a. De officielle Kostråd - godt for sundhed og klima, Kostråd til Måltider, og forskellige mærker fx. Nøglehullet.

Sæson sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt, samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.


 

Monash FODMAP

Din komplette on-the-go guide til FODMAP diæten. Monash University har udviklet low FODMAP diæten til personer med irritabel tarm (ibs). Monash University forsker fortsat i diæten og tester løbende nye fødevarer. Jeg anbefaler at anvende Monash Diet-appen som et unikt redskab til at få overblik over de fødevarer, du bør spise – og dem du bør undgå – ved hvert måltid, når du er på low FODMAP diæten. Herudover indeholder appen opskrifter, info om diæten og giver mulighed for at føre dagbog eller noter under diæten.

Endometriose Foreningen

Her kan du finde informationer om endometriose, oplysende videooplæg, rettigheder, tips til hverdagen og vejledning om kost og sundhed.

Colitis-Crohn Foreningen

Her finder du relevant information om de kroniske tarmsygdomme Colitis ulcerosa og Morbus Crohn.

 


Aalborg Bækkenklinik

Mette Villadsen er specialiseret i underlivs- og bækkenrelateret fysioterapi, herunder bl.a. tarmrelaterede problemer i forbindelse med forstoppelse eller underlivssmerter som følge af endometriose.

 

Et liv i balance

Mia L. Schomacker er min gode diætistkollega, som varetager diætbehandling ved sygdomme og problematikker i mave-tarmområdet. Mia har et skønt opskriftunivers med masser af gode opskrifter til bl.a. low fodmap diæten.

 

Maria Abildgaard

Fra sit skønne yogastudie i Aalborg, tilbyder Maria såvel holdundervisning i yoga, restorativ yoga og 1:1 undervisning til bl.a. stressramte.

Maria er meget behagelig og yderst kompetent, og hun møder dig lige præcis, der hvor du er i dit liv.