Her får du adgang til dine egne sundhedsdata

Links

Her finder du relevante links til andre gode sider med inspiration og information

På altomkost.dk finder du viden og anbefalinger om sund og klimavenlig mad og måltider, som er baseret på solid og veldokumenteret forskning. Du kan også finde information om bl.a. De officielle Kostråd - godt for sundhed og klima, Kostråd til Måltider, og forskellige mærker fx. Nøglehullet.

Sæson sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.


 

Monash FODMAP

Din komplette on-the-go guide til FODMAP diæten Med Monash University FODMAP Diet-appen har du nem adgang til anbefalinger om de fødevarer, du bør spise – og dem du bør undgå – ved hvert måltid.

Endometriose Foreningen

Her kan du finde informationer om endometriose, oplysende videooplæg, rettigheder, tips til hverdagen og vejledning om kost og sundhed.

Colitis-Crohn Foreningen

 


Et liv i balance

Mia L. Schomacker speciale er diætbehandling ved sygdomme og problematikker i mave-tarmområdet, herunder især irritabel tarmsyndrom, oftest kaldet irritabel tyktarm.

 

Maria Abildgaard

Fra sit skønne yogastudie i Aalborg, tilbyder Maria såvel holdundervisning i yoga, restorativ yoga og 1:1 undervisning til bl.a. stressramte.