Hjemmelavet Ingefærshot med gurkemeje

Hjemmelavet Ingefærshot med gurkemeje

  • 200g Økologisk ingefær
  • 50g Økologisk gurkemeje
  • 1 l Vand
  • 2-3 Økologiske citroner
  • Et par sorte peberkorn

Drikken kan holde sig ca. 2-3 uger i køleskabet.


Sådan gør du:small_Shot

Ingefær og gurkemeje rod skylles godt. Skær rødderne i skiver.

Hvis du vil have en endnu stærkere version, så put det i en minihakker.

Put den skiveskårede eller blendede masse i en gryde med 1 liter vand og et par peberkorn, bring det i kog. Lad det stå og simre svagt i ca. 30 min.

Tag gryden af varmen og lad den stå, til den er lunken.

Pres citronerne, hæld citronsaften i den lunkne væske, put også de pressede citronrester i og stil det på køl til dagen efter. Når det hele har trukket natten over, så sier du væsken fra.

Væsken stilles på køl.

Husk at ryste inden brug.