Ingredienser: (3-4 personer)
- ½ rødt spidskål
- ¼ stort eller ½ lille blomkål
- ½ agurk
- 3 nye gulerødder
- 1 rød snackpeber
- 1 håndfuld edamame bønnner (fra frost)
- 1 håndfuld granatæblekerner (fra frost)
- 1 håndfuld grofthakket persille
- 1 håndfuld grofthakket mynte
- Saltede peanuts til pynt
- Dressing: ½ -2 spsk sød chillisovs og 1 spsk æble-/havtorn eller anden sirup eller honning.
Start med at tage edamame bønner og granatæblekerner op af fryseren. Vask og snit alle grøntsagerne fint eller halvgroft efter smag. Alle grøntsager blandes med edamame bønner og granatæblekerner. Tilsæt ½ spsk sød chilisovs og lidt sirup og bland det hele godt rundt. Tilsæt nu den hakkede persille og mynte, bland godt. Smag salaten til og tilsæt evt. lidt mere chilisovs, sirup og evt. salt og peber efter smag. Pynt med ristede, saltede peanuts inden servering.