Fuldkorns wrap med røget laks

Ingredienser (6 personer):

  • 7 store Tortilla fuldkorns wrap (gerne m/ chia el. rug)
  • 200 g Philadelfia light friskost, naturel
  • 1 spsk revet peberrod
  • 1 salathoved
  • 1 bdt. Forårsløg
  • 2 store modne avocado
  • 4-500 g røget laks i skiver
  • 1 lime
  • 200 g bønnespirer

Sådan gør du:

Rør friskosten med peberroden og fordel cremen på de 7 tortillaer. Snit salat, hak forårsløg og skær avocado i skiver. Fordel lakseskiverne på tortillaerne og dryp med saften fra 1 lime. Læg derefter salat, forårsløg, avocado og bønnespirer ovenpå og rul dem sammen. Hver tortilla deles i 2 med skrå snit og holdes sammen med en tandstik. Anret på fad og server med en fyldig salat til.