Ingredienser (6 personer):
- 7 store Wrap tortillas m/ chiafrø (fuldkorns)
- 200 g Philadelfia friskost (light )m/ grillet peberfrugt
- 1 pose frisk spinat
- ½-1 lille salathoved
- 400 g kyllingepålæg, tyndtskåret el. kyllingerest u/skind
- 100 g kalkunbacon
- 2 store røde peberfrugter
Sådan gør du:
Steg kalkunbaconen sprød, hvorefter den afkøles og skæres i mindre stykker.
Fordel smøreosten på de 7 tortillaer. Vask spinatblade og salat og dryp det godt af (tør det evt. i et rent viskestykke). Snit salathovedet fint. Vask peberfrugterne og del dem hver i 2 halve, hvorefter de skæres i tynde skiver. Fordel kyllingestykkerne på tortillaerne, og læg derefter salat, spinat og peberfrugt ovenpå og rul dem sammen. Hver tortilla deles i 2 med et skråt snit og holdes sammen af en tandstik. Anret på fad og server med en fyldig salat til fx hvidkålssalat.