Broccolisalat 
4-6 personer
- 1 stort brocolli
- 150g edamame bønner (pillede fra frost)
- 1½ dl grov bulgur
- 100g soltørrede abrikoser
- 1 stort bundt frisk persille, finthakket
Bulguren koges i 3 dl vand i ca. 10 min. (eller som anvist på pakken). Så snart bulguren er kogt skylles den i en sigte under kold vand. Herefter tilsættes de frosne bønner og den friskhakkede persille. Brocollien vaskes og skæres i passende stykker og dampes i ca. 3-4 min. og afkøles. Abrikoserne skæres i tynde strimler. Dressingen tilsættes bulguren m/ bønner og brocollien vendes forsigtigt i. Tilslut pyntes med abrikos.
Dressing
- Saften fra ½ citron
- 1 spsk æblecidereddike el. hvidvinseddike
- 3 spsk honning
- 3-4 spsk koldpresset olivenolie el. rapsolie
- ½ fed presset hvidløg
- Salt og peber
Citronen presses og saften blandes med eddike, honning og hvidløg. Herefter tilsættes olivenolien i en tynd stråle, mens der piskes, så dressingen bliver lidt tyk.
Dressingen smages til med salt og peber.