Det siger mine kunder


What our clients say

Kære Lone

Jeg vil gerne på vegne af Hjerteforeningen Rebild sige dig en stor tak for dit meget engagerede, kompetente og inspirerende foredrag i onsdags.

Efterfølgende har jeg talt med flere deltagere, som også var meget begejstrede for din måde at kommunikere viden og praktiske tiltag på.

Skulle vi få brug for en diætist igen, håber jeg , det vil være ok at kontakte dig.

 

Anette Nørgaard
Hjerteforeningen Rebild

Hjerteforeningen Rebild

Før vi mødte Lone, var vi kørt fast for ideer til, hvordan vi fik den rette mængde grønt til vores aftensmad og idéerne var ved at være udtømte. Vi kunne ikke rigtig komme videre med vores vægttab.
Vi har nu fået mange gode tips og rigtig god vejledning til at få det grønne indkoblet i vores mad. Vi laver nu ugeplaner så vi køber den rette mængde grønt ind, og der er næsten ingen spild herved. 

Lone har også været med til at give os et håb på, at dette her nok skal lykkes. Vi er stadigvæk på rette vej og inden året er omme tror vi på, at vores mål er nået.
Det bedste ved forløbet, har været de gode samtaler, den gode stemning, som har været tilstede, og at vi har kunne se på vægten, at den daler for hver gang. Dette har betydet, at vi har fået et bedre velvære nu hvor, vi henholdsvis har tabt 16 og 12 kg. Vi vil fortsætte den gode livsstil fremover.

Tak for hjælpen og vejledningen
Dirk og Charlotte Schulz

Dirk og Charlotte Schulz

Jeg har været i forløb hos Lone Rosenkilde med henblik på vægttab. Efter noget tid hvor der ikke rigtig skete noget og jeg var ved at opgive, stillede Lone de helt rigtige spørgsmål.

Det viser sig at jeg har en spiseforstyrrelse (BED, eller tvangsspisning).

Et egentlig vægttab fik jeg ikke (lige nu) da jeg er nødt til at arbejde med tvangsspisningen.
Lone har hjulpet mig med at komme over den skyld og skam jeg har gået rundt med i flere år. Jeg er nu klar til at komme videre.

Jeg giver Lone mine varmeste anbefalinger. Hun har empati samtidig med at hun stiller de spørgsmål der skal til for at nå de mål man sætter sig.

Lone

Jeg kontaktede Lone for at få konkret hjælp til et vægttab.

Lone og jeg fik lavet en kost- og motionsplan, der passer ind i min hverdag.

En overskuelig plan, som jeg kunne følge indtil vores næste møde.

Mit forløb strakte sig over 6 måneder, hvor jeg nåede tæt på mit mål. Efter 6 måneder er sund kost og motion en integreret del af min hverdag og de sidste skridt mod det endelige mål, klarer jeg på egen hånd.

Ved hvert møde blev der justeret lidt i planerne – hvis nødvendigt.

Noget af det gode ved forløbet er, at Lones vægt (ud over at måle kilo) fordeler min ”totalvægt” på muskelmasse og fedtprocent. Det gav ny energi, når min egen badevægt stod stille i perioder og det viste sig, at min muskelmasse var vokset og min fedtprocent faldet. Så gjorde det ikke så meget, at ”totalvægten” stod stille nogle uger.

Det var en stor fornøjelse at give de største af mine bukser væk til genbrug.
Det meste af mit øvrige tøj fik bedre pasform og jeg føler mig godt tilpas i tøj, der falder pænt om kroppen igen.

Tusind tak til Lone for stor faglighed, positive puf og god energi.

Edith

60 år

Jeg blev anbefalet Lone, og det har været et fantastisk godt forløb. Hun har gengivet mig troen på mig selv og troen på, at et varigt vægttab kan lykkes for mig.

Det er af stor betydning, at hun har en meget bred viden omkring fødevarer og kan guide mig til en bedre og sundere livsstil, med en varieret kost.

Jeg er også blevet guidet til stabil motion, der er sammensat, så det er muligt at fastholde fremadrettet.

Jeg er blevet mere afslappet i forhold til min spisning, og er blevet mere afslappet med hensyn til madvarer, og jeg er blevet guidet til, hvor jeg kan finde yderligere inspiration til fornuftige madvarer.

Jeg er ligeledes blevet bedre til mærke, når jeg er mæt.

Jeg er blevet meget bedre til at sige til mig selv, at jeg er ”god nok”og tænke: Hvad er godt for mig.

Lone er et dejligt varmt menneske, der er nem at tale med, og jeg kan varmt anbefale Lone.

Tusind tak for det Lone. Jeg vil savne vore gode ”små snakke”

Kirsten

65 år

Hos Lone Rosenkilde fandt vi den kvalificerede, målrettede og forståelige rådgivning, vi længe har søgt forgæves andre steder. Og det har givet os de bedste resultater i en ny hverdag, hvor vægttab pga. fornuftige indkøbs- og spisevaner har gjort tingene, incl. os selv … meget lettere.

Specielt søgte vi en balance omkring kost og medicinering for urinsyregigt, som tidligere har drillet Mia meget. Herunder har tidl. rådgivning fra hospital ikke virket. Også nattesøvnen er blevet meget bedre.

Vi medgiver hermed Lone Rosenkilde vores bedste anbefalinger og vender gerne tilbage, hvis der i fremtiden måtte være behov herfor.

Mia & Christian

Jeg kontaktede Lone fordi jeg havde problemer med at holde mit energi niveau oppe med al den træning jeg udførte til daglig. Lone og jeg lagde en kostplan i fællesskab, som også kunne samarbejde med mit budget. Med udgangspunkt i kostplanen, gennemgik vi hvilke tilskud jeg kunne tage for netop at få alle de næringstoffer jeg havde brug for, fordi jeg egentlig helst ville undgå at spise kød (ville gerne spise fisk og kylling).
Derudover ville jeg også gerne tabe mig og opbygge muskler. Træningen havde jeg så vidt planlagt men havde aldrig rigtig noget held med træningen i de 3 år jeg have trænet. Fik da tabt mig og sat muskler men jeg opnåede aldrig det resultat jeg virkelig ønskede, hvilket også var grunden til, at jeg kontaktede Lone.

Takket være Lones hjælp med kostplan og få kosttilskud, der genvandt min energi, fik jeg tabt mig 8 kg på 11 uger! Det var en kæmpe gevinst for mig! Og er utrolig glad for jeg kontaktede Lone for at få hjælp!

Lone er virkelig venlig, professionel og meget godmodig! Hun er meget tålmodig overfor alle ens behov – ved mig var det bl.a. mit ønske om, at det skulle være budgetvenligt.
Kan helt klart anbefale hende til andre!
Tusind tak for alting Lone!

Elisa

23 år

Jeg opsøgte Lone fordi min krop var træt, overvægtig og umulig.

Den manglede energi og et skub i en rigtig retning.

Med Lones hjælp fik jeg vejledning omkring, hvad kost der er gavnlig præcis for min krop. Jeg lærte, at lytte til min krop og fik brudt dårlige kostvaner.

I dag er det blevet en ny livsstil og jeg elsker den.

Jeg ved hvor jeg skal ringe hen, hvis der bliver behov, så det bliver ikke et farvel men måske et på gensyn.

Tina Kærsgaard

37 år

Jeg fik konstateret irritabel tyktarm efter nogle undersøgelser i starten af maj 2018, hvorefter jeg påbegyndte en LOW FODMAP-diæt, som jeg egentlig med det samme havde stor glæde af; de allerfleste af mine symptomer forsvandt I løbet af de første uger på diæten, som jeg havde besluttet mig for at overholde 100%.

Med enkelte fejltrin undervejs var jeg efter 7-8 uger på diæten glad og fro og uden oppustethed, mavesmerter, forstoppelse og andre følgesvende, som jeg gladeligt sagde farvel til.

Men på diæt skal man jo ikke leve for evigt, så jeg vidste at jeg skulle I gang med at genintroducere de fødevarer, som jo risikerede at give problemer – og det viste sig at være en større hurdle for mig at tage fat på genintroduktion end det var at være på diæten, for jeg var jo basalt set bange for at få det så skidt igen.

Igennem min sundhedssikring på mit job fik jeg bevilget et forløb hos en klinisk diætist til at hjælpe mig – og det har jeg været SÅ glad for.

For Lone ved jo et eller andet om mad og kulhydrattyper og hvad der årsager problemer for os med irritabel tyktarm. Og Lone hørte både om frygt for reaktioner, og fejlslagne forsøg, hun var god til hele tiden at “holde hånd” og vejlede ud af de dødvande, man jo lander I, når man ikke kan overskue kulhydrattyper og madkemi.

Med Lones hjælp har jeg på et halvt år fået styr på, hvilke madvarer jeg ikke tåler og hvilke jeg tåler I mindre omfang – og det sætter jeg STOR pris på; jeg har igennem de seneste måneder ikke haft nogle tilbagefald – og de 5-6 kg som jeg har tabt under forløbet er jeg stadigvæk glad for at jeg kom af med I samme ombæring.

Livet er godt, selvom man kan have udfordringer med at vælge laktosefri produkter og forsøge at undgå hvede, rug, løg og kål, som er nogle af mine “trickere”. For når man ved at det er et valg mellem at finde fødevarer maven har det godt med contra smerter, luft, oppustethed, etc… så bliver valget for det meste ikke så svært.

 

Tak Lone – for din viden og inspiration, tips&tricks – og din måde at håndtere mig og min situation på!

Marianne Bjerregaard

Allerførst tak for den rejse, vi har været på “sammen”

Vi mødtes første gang i marts måned 2017. På det tidspunkt havde jeg igennem længere tid haft problemer med mine knæ, været igennem et par menisk-operationer, ligesom jeg var besværet af en betydelig overvægt, der var oparbejdet gennem mange år, men eskaleret i forbindelse med at jeg for nogle år siden holdt op med at ryge.

Jeg arbejder som chauffør og har derfor en del stillesiddende arbejde samtidig med at ind- og udstigning af bilen nok også har belastet mine knæ en del.

Jeg fik på den baggrund bevilget en forløb hos en diætist via min sundhedsforsikring på mit arbejde.

Du tog godt imod mig, selvom jeg nok var lidt skeptisk til at begynde med. Ved vort første møde blev jeg vejet og målt og vi fik en lang snak omkring mine vaner m.v., herunder kostvaner, idet min foretrukne kost var – og til dels stadig er – god gammeldags husmandskost.

Du gav gode råde og inspiration til, hvordan den for mig gode mad godt kan laves, så den på en gang kan være smagfuld og sund, ligesom du kunne give en masse tips til hverdagen.

Vi snakkede også motion. At det ikke behøver være noget voldsomt, men at det er vigtigt at holde sig i gang med f.eks. gåture, cykling ell. lign.

Vi kom godt i gang, og jeg tabte mig løbende. Efter at have brugt de bevilgede konsultationer og var inde i et godt forløb, søgte du – og fik bevilget – et yderligere forløb via min sundhedsforsikring.

Du er altid til rådighed, hvis der er spørgsmål eller man har brug for råd og vejledning.

Efter ca. 1 år havde jeg tabt knap ca 38 kilo og jeg holder vægten og har lovet mig selv, at min vægte aldrig mere kommer over det mål, som vi satte fra starten, nemlig 110 kilo. Mit helbred er bedret væsentligt. Jeg har ikke de samme problemer med knæene, min vejrtrækning er blevet bedre og jeg snorker næsten ikke mere!

Jeg har besluttet mig for at “tilkøbe” yderligere et par konsultationer om året, så du kan holde lidt øje med mig.

Hermed de varmeste anbefalinger herfra.

Carsten Hjørringgaard

58 år

Jeg begyndte hos Lone Rosenkilde for at blive skubbet i den rigtige retning mht. kost, motion og vægttab.

Lone har været motiverende, positiv og altid i godt humør.

Selv når vægttabet ikke altid var lykkedes for mig, fik Lone det vendt til noget positivt – og jeg gik altid glad derfra

Lone fik mig overbevist om hvor stor betydning træning har for min krop og diabetes. Det har givet mig et vægttab på 5 kg og reduceret mængden af Metformin (min diabetesmedicin)  med 3 piller om dagen- så dejligt.

Lone har givet mig en rigtig god kostvejledning, som har lært mig hvilke ting, der påvirker mit vægttab negativt.

Har også været glad for at få at vide, at nogle ting er OK at spise med måde: f.eks. Havregryn og Bagt kartoffel som jeg elsker.

Altid stor opbakning fra Lones side, og kun med hendes hjælp og dejlige væremåde, er jeg nået dertil hvor jeg er i dag.

Kaja

61 år

Efter et større vægttab synes jeg, at jeg var gået lidt i stå og havde svært ved at forøge mit kalorieindtag med den rigtige madvarer. Derfor opsøgte jeg Lone, som lagde en kostplan til mig med de ting jeg godt kan lide og med de fornuftige valg ift. kalorieoptimering. Lone tog udgangspunkt i mit liv og i mine muligheder for madlavning og motion, og vi fik lagt en plan ud fra det.

Lone var rigtig god til at stille mig spørgsmål der fik mig til at tænke og gøre tingene anderledes. Hun fik skubbet lidt til min konservative tankegang og det var absolut positivt, for det hele er jo bare en spørgsmål om ændringer af mine vaner.

Det har været rigtig rart lige at blive rusket op, på en god og konstruktiv måde.

Lone Pedersen

Jeg har gennem en periode gået hos Lone, hvor opgaven gik på at få mig til at forstå mekanismerne i forhold kost, sundhed og livsnydelse. Lone klarede opgaven med tålmodighed og stor indsigt på områderne, og det var en meget lærerig proces. Forløbet foregik på et professionelt og forståeligt niveau.

Kim Jacobsen

Jeg har gået hos Lone i 3 mdr og har kun positivt at sige om forløbet.

Lone har på en effektiv og positiv måde udfordret mig ift. mine forhindringer, hvad angår mad og motion.

Inden jeg opsøgte Lone havde min vægtkurve været opadgående i gennem flere år, men ved Lones hjælp har jeg nu fået vendt kurven og tabt mig flere kilo. Tidligere drak jeg store mængder cola hver dag, men dette er nu erstattet af vand, og det siger ikke så lidt, idet jeg faktisk har haft en reel psykologisk blokering i forhold til det at skulle drikke vand.

Lone har været skide god til at få mig til at indse mine uhensigtsmæssige valg og vaner, og handle på det. Lone kender også sine begrænsninger og har netop hjulpet mig videre til andre professionelle, herunder psykolog i forhold til mine specifikke udfordringer med mad.

Kvinde

41 år

Jeg har hos Lone, oplevet at møde et menneske som har utrolig godt forstand på sundhed og mennesker.Men som også derudover, har en forståelse for at man blot er mennesker, og at tingene også derfor aldrig helt kan gå efter planen. Men, som Lone altid for fortalt mig, så er det jo menneskeligt og det er egentligt mere forbavsende, hvis IKKE der er de par “små fald” man kan have i ny og næ. 

Hos Lone har jeg altid følt mig utrolig meget velkommen, som 100% den person jeg er, og de behov jeg havde. Om det så har været en lille hyggesnak om diverse, eller den helt store motivations snak. 

Martina

22 år

Efter adskillige år med mavetarm problemer, oppustethed, afførings og tarmluft og mange undersøgelser, fik jeg beskeden irritabel tyktarm. Det var så stort et problem for mig, at jeg undgik alt socialt.

Efter lang tids frustration kontaktede jeg Lone, efter anbefaling fra en anden diætist. Den første samtale var meget behagelig og afslappende, og jeg blev fortalt om Low FODMAP (den havde jeg selv prøvet uden resultat)

Efter en lang men lærerig proces på ca. 8 mdr., har jeg nu med Lones professionelle hjælp fået det meget bedre. Jeg har fået en viden om, hvordan min hverdag ang. kost helst skal være, hvordan jeg skal være opmærksom på ingredienser jeg ikke kan tåle, og alligevel have en tålelig hverdag.  Ud over at have vejledt mig i kost og Low FODMAP har Lone også hjulpet mig psykisk og gjort min hverdag mere lykkelig, som jeg er hende meget taknemmelig for.

Jeg kan varmt anbefale Lone.

Inge

68 år

Det gode ved Lone var, at hun tog udgangspunkt i, at jeg godt vidste, hvad der er sundt og hvad der er usundt. Med udgangspunkt i, hvordan min hverdag er på job og hjemme lagde hun en kostplan, som var realistisk og kunne fungere. Kostplanen var tilpas rummelig til, at der også var plads til et glas vin, et stykke kage eller andet i week-enderne. Lone hjalp mig til at få sat nogle gode og realistiske mål for min sundhed og vægttab med fokus på kost og motion, som har hjulpet mig til at bryde mine usunde vaner. Jeg fik hjælp til at erstatte de usunde ting med gode og sunde alternativer.
På 6 måneder har jeg opnået et betydeligt vægttab, et lavt kolesteroltal og en sundere hverdag med kostændring og motion og nye gode mad vaner, som fungerer og ikke er urealistiske.

Mand i 40’erne

Vægttab 20 kg

Jeg var fast besluttet på at der skulle ske noget efter en del år med overvægt og efter et sygdomsforløb.

Har gået hos Lone Rosenkilde i et halvt år og det har givet mig så meget. Jeg har fået lavet en justering af min kost, byttet usundt med sundt. Fået super input til min kostplan, uden at jeg føler der er blevet taget noget fra mig. Der er plads til hygge og ferie. Man lærer at vælge med omtanke.

Forløbet er foregået i et roligt tempo, som jeg kunne følge med i. Har virkelig mærket at min kostomlægning har gjort noget godt for mig og jeg føler ikke det har været svært.

Jeg kan varmt anbefale Lone Rosenkilde.

Kirsten Kristensen

Vægttab 8 kg

Jeg har været glad for mine besøg hos dig, og det har været en stor hjælp at få vejledning til at lave ændringer i min kost og livsstil. Jeg føler, at det var mine besøg hos dig, der gav mig et skub i den positive retning. Mit årlige tjek hos lægen har netop vist, at mit kolesteroltal er faldet så meget, at den tablet jeg fik dagligt, kan jeg undvære. Mit blodtryk er faldet og jeg har tabt mig 2 kg, så det er bare så positivt.

Susanne Andersen

Jeg er en kvinde på 45 år. Jeg har ligeså længe jeg kan huske haft problemer med min mave. I perioder mere end andre gange.

For et par år siden, begyndte jeg at få hjerte-arytmi (ikke farligt), hver gang jeg havde en “træls” periode med maven. Det har bare været så generende for mig og virkelig noget der “fyldte” hele min dag i de perioder som var slemme… og det jo oven i den “trælse” periode med maveproblemer.

Jeg har, som mange andre, prøvet at leve uden gluten, uden æg, uden sukker. Bedst som jeg så har følt, at nu er alt godt, ja så har jeg fået det virkelig skidt igen. Jeg bestemte mig for at kontakte Lone med henblik på low FODMAP.

Hun satte mig til at udfylde nogle meget enkle skemaer, for at få overblik over INDTAG & UDTAG (kost & afførring).

Efter at Lone kiggede på mine personlige papirer, gav hun mig besked på at prøve at leve LACTOSE frit. Det har lige præcis været det jeg har stået og manglet.  Så sammen med lactosefri føde samt flere fibre og hørfrø har jeg sluppet af med min hjertearytmi og min “trælse” mave.

Jeg har “undgået” at leve efter low FODMAP, men har taget den viden med mig… jeg har downloadet low FODMAP app’en for nu kan jeg pludselig meget bedre mærke efter, om der er en fødevare som generer mig, og bruge app’en som vejledning og inspiration.

Jeg kan på det varmeste anbefale Lone Rosenkilde, hun er lyttende, rolig og tager udgangspunkt i en alm hverdag, så man føler at det er nemt at “gå til”.

Sissel Lillevik

45 år

Jeg har fået justeret min kost en del, samt fået mere viden om det. Endvidere har jeg fået super input til min kostplan, uden at jeg føler der er blevet taget noget fra mig. Der er plads til de frie tøjler, men også det fornuftige. Man lærer at vælge med omtanke.

Forløbet er foregået i et roligt tempo, som jeg kunne følge med i. Har virkelig mærket at min kostomlægning har gjort noget godt for mig, og jeg føler ikke det har været svært.

Magnus

20 år

Det har i forbindelse med mine problemer (irritabel tarm) været en god, rar og konstruktiv oplevelse at konsultere Lone. Jeg er blevet taget alvorligt (selvom jeg er gammel), og jeg har oplevet, at Lone har haft forståelse for mine problemer med gode råd, både til mit fysiske og psykiske velbefindende.

Lone er en behagelig og venlig dame. Meget empatisk og tillidsvækkende.

Det er tænkeligt, at jeg vil konsultere Lone igen.

Kirstine

85 år

Jeg takker for et fantastisk forløb, som har lært mig meget. Du er en super coach til et sundere liv. For første gang i mit liv (som jeg husker) døjer jeg ikke mere med sart/altid ondt i maven, så tusind tak , du har lært mig at pleje min mave.

Susanne Pedersen

Jeg mødte ind ved Lone efter 2 år fyldt med mavesmerter, ubehag og frustration over, at ingen læger kunne hjælpe mig. Lone satte mig direkte i gang med Low Fodmap-diæten, som jeg selv forgæves havde forsøgt mig med forinden. Efter 4 måneder er jeg nu næsten symptomfri og kan leve et normalt liv uden at skulle undvære alt for meget i min hverdag. Lones tilgang til behandling er, at den skal tilpasses klientens hverdag og levevis og ikke omvendt, hvilket for mig var en stor hjælp.

Louisa Borup

21 år

Jeg henvendte mig til Lone, efter i flere år at have døjet med irriteret tarm uden at lægeverdenen kunne hjælpe mig. Allerede en måned efter første samtale med Lone, kunne jeg mærke en betydelig forskel. Ved nogle få ændringer i kosten, er jeg således sluppet af med daglige mavesmerter og kvalme.

Da jeg samtidig havde et ønske om at tabe mig, tog Lone dette med i kostplanen.
Det gode ved Lones kostplan er, at man ikke lægger mærke til, at man er “på kur”. Der er således også plads til at synde en gang i mellem, hvilket gør det meget nemmere.

Kvinde

30 år

Igennem 7 år har jeg haft problemer med oppustet mave. Efter et par år tog jeg kontakt til læge hvor jeg blev rådet til at indtage Movicol på daglig basis. Det rettede jeg mig efter i en længere periode, men uden virkning. Derefter tyede jeg til “selvmedicinering” med Dulcolax (afføringsmiddel), hvilket gav en vis form for lettelse, men det forblev dog kun en symptombehandling. Problemet med oppustethed var nu i tiltagende og jeg besluttede mig for at rette henvendelse til Lone Rosenkilde, som jeg googlede mig frem til.

Jeg mødte op med den tro, at jeg egentlig havde god styr på mine madvaner. Efter 1. møde med god information om de forskellige madgrupper og Lone´s professionelle indblik i de små forskelle, tog jeg nu hjem og rettede ganske lidt på min kost – flere fibre. Ved 2.møde, hvor jeg medbragte min kostdagbog blev jeg nu ganske bevidst om hvor mine faldgruber lå…. simpelthen for få fibre. Så en lille kostændring med flere grøntsager, hørfrø og Husk, er jeg nu uden problemer med oppustethed.

 

Tina Behrend

Vi har haft fornøjelsen af Lone Rosenkilde, på en af dagene på vores kursus til kræftpatienter og deres pårørende. Kurset handler om, hvad man selv kan gøre. Lone underviser i kost-delen. Vi har netop booket 3. oplæg, da hun ved hvad hun taler om, er dygtig formidler, formår at gøre dét med kost enkelt, lækkert og farvestrålende. Oplægget målrettes ud fra kursisterne og vores ønsker.  Hun krydrer forskningsbaseret viden med praktikken ved gryderne.

Hanne Høgh, rådgiver og sygeplejerske

Hanne Høgh, rådgiver og sygeplejerske

Kræftens Bekæmpelse Herning

Vi er et firma hvor vi har været 7 personer på vægttabsforløb, vi har haft 6 gange med vejning og undervisning af Lone. Det har været en rigtig positiv oplevelse og vi har alle fået rigtig meget ud af det. Der er nogen af os, der er nået i mål, men også nogen der ikke er, og det er bestemt ikke Lones skyld. Vi har tilsammen tabt 50,6 kg! Tak for det Lone, uden din hjælp var det blevet 0 kg.
Hvis vi på et tidspunkt føler, at nu skal der lige strammes lidt op igen, vil vi til hver en tid ringe efter Lone.

NCO byg, Aars A/S

NCO byg, Aars A/S

I Kræftens Bekæmpelses Kræftrådgivning i Nordjylland, har vi brugt Lone Rosenkilde som ekstern underviser om sund kost. Målgruppen har været kræftpatienter og pårørende. Lone Rosenkilde har været en imødekommende og kompetent underviser, og deltagernes tilbagemelding har bl.a. været at Lone har gjort emnet tilgængeligt og uden løftede pegefingre, og de havde en god oplevelse af netop ikke at blive talte ned til, men hen til, hvilket de var meget glade for.

Maren Moltsen rådgiver og psykolog

Maren Moltsen rådgiver og psykolog

Kræftens Bekæmpelse Aalborg

Min mand og jeg er gået i et sideløbende men separat forløb hos Lone mhp. vægttab og vægtstabilisering. Lone har professionelt vejledt og guidet os hver især mhp. kostvejledning og formået at få os til at se vores styrker, definere vores mål og erkende hvad og hvilke forhindringer vi har haft i vores liv og hverdag. Kombinationen af at være klinisk diætist og coach er guld værd. Lone er nærværende, lyttende og professionel.

Jeg kan roligt anbefale alle at gå i et forløb hos Lone.

Heidi

Lone har på kort tid fået vendt nogle negative adfærdsmønstre, – i det Lone er god til at omvende ens tankemønster til noget positivt. Dette bliver gjort med simple midler, eller gode råd, der er nemme at bruge i hverdagen.
Efter en konsultation hos Lone bliver man glad, og opløftet og får mod på, at få gjort noget ved de ting der falder én svært.

Jonna

Efter at Lone har introduceret mig til low FODMAP har jeg fået en ro i maven, som jeg ikke har haft i mange år. En ekstra bonus er, at jeg har tabt mig 3 kg, og at jeg ikke længere ser gravid ud i stramt tøj.

Lise

Jeg fik så god en inspiration og motivation allerede ved første konsultation. Det gjorde at jeg blev motiveret, og fik en bred vifte af forslag til dagskosten. Tidligere var jeg kørt sur i alt for stramme slankekure. Lone har været god til at give sig tid til den psykologiske del også. Jeg har oplevet en fortrolighed, der har gjort, at jeg har turdet åbne op. Lone stillede mig bl.a. spørgsmålet ”Hvad forhindrer dig?” og først kunne jeg ikke lige svare, men da jeg kom hjem gik det op for mig, at det jo var mig selv og min egen vilje, der var den eneste forhindring for at opnå vægttab.

Alice Christensen

Vægttab 11 kg

Lone er et varmt og venligt menneske, der er meget let at snakke med og hurtigt følger/guider dig ad det spor, man nu har behov for at begive sig ud af. Det har været af stor betydning for mit forløb, at hun har stor og bred viden og erfaring som diætist og ernæringsuddannet, og ikke mindst også at hun er uddannet coach. Det har betydet meget for mig at det er en person der kender til sammenhængen mellem det fysiske og psykiske og har haft forståelse for de grundlæggende vanskeligheder jeg har.

Jeg har fået lært en masse gode principper:

  • jeg har fået en nem kostplan, jeg kan overskue og huske udenad ikke mindst
  • jeg meget mere afslappet i forhold til min spisning
  • jeg har fået nogen nye kostvaner og mange nye og varierede ideer
  • jeg er blevet meget bedre til at mærke, hvornår mætheden er nået
  • jeg er blevet bedre til at passe på mig selv og ikke tænke på andre først
  • Jeg er langsomt i gang med at tabe mig
  • Jeg er kommet i gang med skånsom og varieret motion ( fysiopilates, vandgymnatstik, gåture og cykling), og derved fået flere muskler og derigennem lyst til at røre mig mere
  • Jeg har fået de gule lapper med ”Du er go’ nok” teksten mere ind i min bevidsthed

Min baggrund: Jeg har haft en spiseforstyrrelse i 45 år fra jeg var 16 år, hvor den gav sig udslag i stort kontrolleret vægttab. Siden har den medført mange slankekure og deraf følgende store yoyo-vægtsvingninger med ned- og ”op”ture med stigende maxvægt. Maxvægten plus for meget stillesiddende arbejde har givet mig rygproblemer og slidgigt i knæ, og det begrænser mig, når jeg for alvor går i gang med at motionere.

Kvinde

61 år